2012. április 29., vasárnap

Táncvilágnap (14-15. Próba)

A 14. Próba-a fekete sereg útja A-M ig a Táncvilágnapon  :)


Kora reggel az előzetesen a Stúdióban készült interjút és kórusbemutatót nézhettük meg a televízió M1-es csatornáján: a mozdulatművészetről és a kórus bemutatójáról készült interjút a 48-ik perctől tekinthetitek meg az MTV videótárában :

 http://videotar.mtv.hu/Videok/2012/04/29/10/Ma_reggel_2012_aprilis_29_.aspx

Majd izgatott előkészületek után 14 órakor, immár mindannyian khitonban (Zsuzsa gyors munkájának köszönhetően) gyülekeztünk az Akvárium klub ( volt Gödör ) előtt. Különlegesség volt a napon az élőzenei kíséretünk, 3 hegedűs fiatal kísérte végig a vonulásunkat, ez szintén különlegessé tette az egész alkalmat (köszönjük nekik a részvétel és a zenét ) .
Időközben nem csak mi hanem a nyári meleg is megérkezett :)) a helyszínen sétálgatva, szétszóródva készülődtünk a vonulásra a Merlin Színházig. Márk kezdő mozdulatát kánonban folytatva a mögötte felsorakozó kórus elindult útján... :)



Át az utcák kövezetén, az emberek között, a friss levegő által kísérve haladt utunk a Merlin felé. 
Meg-megállva a haladó kánonmozgásokat váltogatva. 


 Az egész napos rendezvénysorozaton a táncvilágnap alkalmából a Merlin Színházban még egy felújított mozdulatművészeti darabot, a "Hajnalvárást" tekinthettük meg Fenyves Márk és Pálosi István miskolci növendékeinek előadásában :) 

(A Hajnalvárás misztériumjátékról bővebben: 


 )

Különleges és szép nap, amelyre Pálosi István esti Mu-szinházban való szereplése tette fel a koronát! Nagyon szép nap volt!!
Másnapi kóruspróbánkon jó vol visszagondolni a közös élményekre, a szép napra! De nincs megállás,  gyakoroltunk tovább :)

FOTÓK :
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.398152053558087.94093.221102611263033&type=1





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése