2012. április 21., szombat

A 13. Próba: Táncos a Sötétben avagy a fekete sereg moziba megy :)


Újabb különleges nap!! :) Mai próbánkon egy esti szereplésre is készültünk, Kórusunkat felkérték hogy az esti Lars Von Trier - Táncos a sötétben c. film lejátszása előtt egy kisebb előadást adjon. Minderre a Kálvin téren a Vörösmarty mozi előtti sétálóutcán került sor :) https://www.facebook.com/events/363207137059037/

Ezt megelőző héten is már izgatottan gondoltuk el milyen is lesz ez az esemény, és a 11-15 ig tartó próbán különlegesen jól éreztük magunkat! :) A tükörrel profilmozgásokat gyakoroltunk, emellett különféle dinamikájú, ritmikájú mozdulatokat, karral törzzsel egyaránt.  Ezután az esti eseményekre állította össze Márk a mozgássort:
Mozgások karvezetéssel kánonban, Mozgások helyváltoztatással kánonban,  Vonalvezetés ( avagy más nevén energianyaláb :) ), valamint Tértolás.


És a próbánk után előkerültek a varrógépek :))  Zsuzsa és Cinti khitonokat varrtak nekünk az esti szereplésre, öltözködtünk készülődtünk:
(készülnek a fellépőruhák :) )

Az előkészületeken túl megérkeztünk a Vörösmarty mozi elé.. nagyszerű élményben volt részünk újra, ott voltunk a "tér minden pontján" :)


"Köszönöm, hogy közöttetek lehetek, energiával tölt fel minden amit közösen hozunk létre és hiszem hogy ezek a pozitív energiák átadódnak a külső környezetünk felé is" (Peták Tünde - mozdulatkórus tag).






További fotók az eseményről itt:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.390430034330289.92926.221102611263033&type=1
és a zenénk:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése